TEAM TRAINING HOME          WORKSHOPS                 CURSUSSEN & ADVIES                EIGEN WERK              CV             Contact   

I) Leer je leidinggevende capaciteiten kennen in

   een ongewone setting

Meer leren over je leidinggevende capaciteiten? Leren wat je sterke en zwakke punten zijn als het gaat om het aansturen van mensen? Of wil je weten hoe jij anderen kan motiveren en sturen? In een dynamische workshop gaan we hiermee aan de slag. Hoe? Een voor een neem je de rol van manager/leider op je. In deze rol moet je de groep (geblinddoekt of andere handicap)sturen in het maken van jouw schilderij. Ervaar hoe je omgaat met hindernissen, ´handicaps´ en delegeren. Hoe bereik je het beoogde resultaat?

Leidinggeven en aansturen een kennis of kunde?

U kunt zelf de dag samenstellen. Centraal staat de workshop, maar daarbij willen u graag de gelegenheid geven gezamenlijk een drankje en hapje te nuttigen. In overleg kunnen wij voor u tijdens de dag een lunch of diner verzorgen. De workshop is dynamisch en wordt op maat samengesteld. Aan de hand van uw vraag en wensen wordt in overleg bepaald wat het doel of onderwerp is dat middels de workshop onder de aandacht gebracht wordt.

Op een onconventionele manier gaan we op zoek naar de kern en essentie van onze kracht in het leiding geven en aansturen van personen en processen. Een trainer zal de activiteiten begeleiden en aan het eind is er een evaluatiemoment, we bespreken dan de bevindingen en eventuele aandachtspunten.

II) Ervaar de positieve kant van verandering en laat je angst hiervoor los

Het is fijn om in een dynamische activiteit die niets te maken heeft met de dagelijkse realiteit en werkplek te ervaren wat verandering inhoud, hoe je hierop kan reageren en wat het kan opleveren. In deze workshop wordt de opdracht voortdurend aangepast, daarmee worden de deelnemers aangezet tot veranderen. Zij zullen de aanpak moeten veranderen en moeten continu accepteren dat het eindresultaat anders is dan waar zij tot dantoe naartoe werkten. Het einderesultaat is een kunstwerk ontstaan in een dynamisch proces gestuurd door verandering.

Verandering en ontwikkeling

U wordt ontvangen met een kop koffie of thee met iets lekkers. De trainer die de workshop leidt zal zichzelf en het programma van de dag introduceren. Afhankelijk van uw wensen duurt de workshop een tot twee dagdelen. Bij deze workshop gaan wij ervan uit dat men open moet kunnen staan voor verandering, om te kunnen ontwikkelen. Een positieve ervaring hiermee, hoe klein ook kan hieraan een bijdrage leveren.

Met deze dag willen wij een bijdrage leveren aan het wegnemen van angsten, drempels en blokkades, zodat u met goede zin en vertrouwen de verandering tegemoet gaat. De workshop wordt afgesloten met een evaluatie.