TEAMBUILDING/Bedrijfsuitje HOME          WORKSHOPS                 CURSUSSEN & ADVIES                EIGEN WERK                CV           Contact

Nu leer je collega´s anders zien en kennen!

In deze workshop werk je aan een kunstwerk. Terwijl je dit doet wordt je gevraagd samen te werken met je collega´s. Door de opzet van deze dynamische workshop kun je niet geheel zelf kiezen met wie je samen werkt. Omdat je je nu niet in de normale werksituatie bevind zal in de meeste gevallen de gebruikelijke omgangsvorm, taal & hiërarchie niet meer opgaan. Dat is spannend, maar ook een verrijking. Je zal versteld staan van de manier waarop het schilderen je vrij maakt.                

Welke collega laat jij met kwast toe op jouw schildersdoek?

Deze workshop gaat om U en Uw collega´s. De trainer die de workshop leidt ontvangt u met drankje en een versnapering. Daarna krijgt u een introductie betreft het verder verloop van de dag. Wij verzorgen voor u een teambuildingsactiviteit op maat. Aan de hand van de groep en achtergrond wordt een toepasselijke activiteit opgezet waarbij collega´s in een ongedwongen situatie met elkaar geconfronteerd worden.

Omdat de hiërarchie en doelstellingen die op de werkplek gelden nu niet van toepassing zijn onstaat er ruimte voor een ander contact. In deze teambuildingsactiviteit zorgen opdrachten en wendingen voor een sfeer waarbij men elkaar vrij tegemoet treedt. Aan het eind van de dag wordt er afgesloten met een evaluatie en tot slot een lunch of borrel.  

Voor een bedrijfsuitje maak ik graag een programma op maat!

Bij deze workshop zoek ik met u naar een thema voor de dag. In een ontspannende sfeer gaat u samen aan de slag en maakt u een of meerdere schilderijen en natuurlijk verzorg ik voor u ook een hapje en een drankje.