FOTO'S Creatieve activiteiten op maat: voor het verzorgen van uw kinderfeestjes, teambuilding activiteiten, trainingen, uw vrijgezellenfeest en creatieve corners voor uw evenement., ook verzorgen wij cultuureducatie in het BO, VO en MBO. Akooka gevestigd in stadsdeel de Baarsjes verzorgt voor u een schilderfeest op maat! schilderen tekenen creatief knutselfeest NSO NSA cultuur educatie verjaardag , onderwijsadvies, gastles, gastlessen workshop kleuters basisschool ACTIVERENDE BEGELEIDING pgb, PERSOONSGEBONDEN BUDGET. VOOR MENSEN MET EEN VERSTANDELIJKE BEPERKING


HOME                               ACTIVITEITEN                     FOTO'S            EIGEN WERK              CV                  Contact                                        

● CULTUUREDUCATIE                            

                                         VOLWASSENEN                                   

                                          VERJAARDAGSFEEST

                                                     ACTIVERENDE BEGELEIDING

Februari: Workshop voor de openbare bibliotheek 'Teken mee met Mondriaan'

 

 

Oktober 2007 Kinderboekenweek

 

  In oktober vierde de faculteit FEW haar 77 jarig bestaan. Om dit te vieren was er op de VU een groots feest georganiseerd in het thema jaren '30. Een van de ruimtes was ingericht als galerie. Hier hingen schilderijen die doen denken aan de grote kunstenaars uit de jaren 30. In deze omgeving mochten de gasten van het feest de gehele avond hun eigen kunstwerk maken onder begeleiding van de galeriehoudster in jaren '30 kledij. 

23 september op autovrije zondag 'Pimp your bike!' op het Mercatorplein in Amsterdam.

26 augustus in Scheveningen: 

Met jongeren schilderen voor het goede doel van
'Child at Venture' !

In augustus heeft een groep aankomende kunstenaars van de instelling Triade te Lelystad, onder begeleiding van Akookadeelgenomen aan een workshop met het thema kleur en muziektijdens het muziekfestival 'Uitgast'.   

Akooka Works op locatie:     

Voor een creatieve invulling van een feest, teambuildingactiviteit of ter invulling van een activiteit in het kader van cultuureducatie op school.

Graag verzorg ik voor u een creatieve workshop of creatief feest op maat, zowel op lokatie als in het atelier, te Amsterdam.

U kunt het atelier van Akooka ook afhuren. Heeft u al eens gedacht aan het combineren van een vergadering of training met een schilderworkshop en een borrel? Neem contact op voor meer informatie.

Bezoek ook eens de site met schilderijen, illustraties en geboortekaartjes van Akooka .

De tuin is opgeknapt en klaar voor workshops en partijen!

 

 Voor meer informatie en het bespreken van de mogelijkheden:
 Stuur een mailtje of bel: 020-7786655