Akooka Works & Cultuureducatie

                        Art Works                Cultuureducatie            Onderwijs consultancyAkooka Works zijn de schilderijen, illustraties en cultuureducatie projecten van Anouk Reuder.

                    

In 1999 heeft Anouk Reuder het orientatiejaar aan de Gerrit Rietveld academie gevolgd en zich daarna verder ontwikkeld als beeldend kunstenaar. De combinatie van kennis en ervaring op het gebied van onderwijs en kunst (beleving en beschouwing) heeft een rijke basis opgeleverd voor zowel het verzorgen van onderwijskundige als creatieve projecten.

  

Onder het kopje Art Works vindt u meer informatie en foto's van het werk dat Anouk Reuder als beeldend kunstenaar maakt onder de naam Akooka. Onder het kopje Cultuureducatie vindt u meer informatie en foto's bij de projecten.

 

Haar brede opleiding en onderwijservaring die zij de afgelopen 16 jaar als docente en onderwijs- kundige, in het (speciaal) PO,VO en MBO, heeft opgedaan stellen Anouk Reuder in staat een aanbod op maat te leveren gericht op het verhogen van de efficiëntie en kwaliteit van uw onderwijs. Meer informatie is te vinden onder het kopje onderwijs consultancy.     

Witte de Withstraat 22A-hs, 1057 XW Amsterdam, 020-7786655        contact 

 

Comments