KUNSTENAARSHOME      AGENDA            JEUGD                                  VOLWASSENEN       KUNSTENAARS         CV          Contact                 ● Open Atelier      Cultuureducatie op school      Workshop                Samenwerking                                                                                   Kids Corner                            Teambuilding                                                                                                                                    Workshops                                     Vrijgezellenfeest                                                                                         Verjaardagsfeest                                                                                                                          Activerende begeleiding

Schilderworkshops & interactieve workshops in combinatie met theater.

AKOOKA, Anouk Reuder.

Ik werk graag met en voor mensen. Door mijn ervaring en kennis op het gebied van de ontwikkeling en belevingswereld van kinderen en jongeren ben ik mij vanuit Akooka Works meer en meer gaan specialiseren in activiteiten voor deze doelgroep. De basis van de creatieve activiteiten varieert van tekenen en schilderen tot theater.

In Rotterdam met 100 kinderen op een boot om de Sint op te halen voor de officiële intocht. Ik kreeg de opdracht de kinderen middels activiteiten te vermaken gedurende 1 uur, tot de Sint aan boord kwam. Mijn idee was dat een theatershow het beste zou voldoen. Ik maakte een script waarin voor de kinderen te beleven viel, waaronder tekenen en zingen, en samen met actrice Fockeline Ouwerkerk was ik in november 2004 voor een dag de dochter van de schipper.

In 2005 werd ik terug gevraagd en dit keer vroeg ik twee ervaren entertainers mij mijn performance. Omdat dit jaar veel dezelfde kinderen aan boord werden verwacht schreef ik nu een ander script dat draaide rond een verloren Zwarte Piet (die zich natuurlijk alleen aan de kinderen toonde), de persoonlijke assistente van de Burgemeester met haar assistente juffrouw Dribbel. 

Animatiefilms maken
Julisso
, Julie Dassaud

In Samenwerking met Julisso verzorgt Akooka Works NSA cursussen animatiefilms maken.
Julie is de technische specialist en zorgt aan de hand van story boards dat het verhaal wordt omgezet in beeld en geluid!
Akooka helpt de kinderen op het creatieve vlak zodat deze jonge filmmakers hun eigen personages, decor en rekwisieten kunnen maken.
Leuk voor een speciaal verjaardagsfeest of als naschoolse activiteit.

Op julisso.org kun je de filpjes die Julie Dassaud met kinderen gemaakt heeft bekijken en de projecten die wij samen gedaan hebben staan er ook bij.

Cursussen voor de NSA: 'Ik ben net als jij' & 'geanimeerde schilderijen'

Verjaardagsfeest: 'De mooie heks heeft een beestachtig probleem'

The Interactive Playground
Feelixxx en de Groenten Mix

Kids Corner Een concept waarbij kinderen die met hun ouders beurzen of evenementen bezoeken creatief en actief vermaakt worden. In een decor worden er diverse creatieve en actieve activiteiten met een educatief karakter aangeboden waar de kinderen onder supervisie van ervaren begeleiders met een achtergrond op pedagogisch evenals creatief gebied van alles kunnen beleven, doen en maken.