VOLWASSENENHOME      AGENDA            JEUGD                                  VOLWASSENEN       KUNSTENAARS         CV          Contact                 ● Open Atelier     Cultuureducatie op school       Team Training         Samenwerking     

                                                  Kids Corner                            Teambuilding of bedrijfsuitje                                                                                                         Workshops                                     Vrijgezellenfeest                                                                                         Verjaardagsfeest                                                                                                                          Activerende begeleiding

Workshop

De inhoud en opzet van iedere workshop wordt samengesteld aan de hand van de gelegenheid, de groep en specifieke wensen. Inclusief hapje en drankje.

Prijs: vanaf 27,50 p.p.

Voor meer informatie of een aanbod op maat:
020-7786655 of stuur een mail!

Teambuilding

Een teambuildingsactiviteit met een twist, gezamenlijk schilderen en iets leren over de onderlinge samenwerking en bestaande automatische omgangsvormen! Of gewoon een gezellige activiteit met als resultaat een groot kunstwerk om de werkplek aan te kleden.

Akooka Works verzorgt in overleg met u de lokatie en inhoud van de workshop. U kunt hierbij kiezen voor een workshop vanaf 2,5 uur tot een hele dagPrijs: vanaf 27,50 p.p.

Foto's van een personeelsuitje. In 5 groepen werd er gewerkt aan het maken van een schilderij met hetzelfde thema als uitgangspunt.

 

Voor meer informatie of een aanbod op maat:
020-7786655 of stuur een mail!

Vrijgezellenfeest

Thema en invulling is geheel naar wens in te vullen. Enkele mogelijkheden zijn het samen maken van 1 schilderij, het maken van meerdere kleintje schilderijen die samengevoegd worden tot 1 doek.

Het is natuurlijk ook mogelijk alleen de bruid/bruidegom aan het werk te zetten. De vrienden en familie kunnen hem of haar aansturen met anekdotes en souvenirs (foto's en andere voorwerpen) die in het schilderij verwerkt moeten worden.  Met lekkere hapjes, drankjes en goede zin kan het feest van start.

Prijs: vanaf 27,50 p.p.