JEUGDHOME      AGENDA            JEUGD                                 VOLWASSENEN       KUNSTENAARS         CV          Contact                 ● Open Atelier     Cultuureducatie op school      Team Training           Samenwerking                                                                                          Kids Corner                          Teambuilding                                          Workshops                           Vrijgezellenfeest             
                                                     ● Verjaardagsfeest                                                                                                                                                                                     ● Activerende begeleiding

Op school kan kunst ingezet worden als middel tot het bevorderen van verschillende leer- en ontwikkelingsdoelen, zelfontploiing en vergroting van het zelfrespect. Meer informatie over cultuureducatie vindt u in de folder cultuureducatie, waarin voorbeelden staan van cursussen en workshops.

In het kader van activerende begeleiding werk ik met een groep kinderen middels tekenen en schilderen aan het bevorderen van hun motorische en sociaal/emotionele ontwikkeling.

 

 


Voor de kunstwerken van Akooka www.akooka.nl


Verjaardagsfeest
Aan de hand van thema's als Ridders, kastelen, prinsen en prinsessen neemt de kunstenares in mooi kostuum de kinderen mee naar een sprookjeswereld aan de hand van een verhaal en voorwerpen die in het thema thuis horen. Vervolgens gaan de kinderen op schildersdoek aan de slag en maken ze ieder hun eigen kunstwerk die ze na afloop mee naar huis kunnen nemen. 

Prijs: vanaf € 175,- voor een groep tot 10 kinderen. 

Bij meer dan 10 kinderen is de meerprijs per kind € 15,00.

Als ervaringsdeskundige kan Akooka probleemloos een glutenvrij feest voor u verzorgen met glutenvrije taart, lekkers en drankjes. Zij heeft zelf al sinds haar geboorte Coeliakie en volgt een tarwe en tarwezetmeel vrij dieet.

Workshops op lokatie
Of het nu gaat om een kinderfeest, jubileum, teambuildingactiviteit of evenement in de buitenlucht Akooka Works heeft voor elke gelegenheid een passend aanbod. 
Prijs: vanaf € 350,-

Kids Corners
Een Kids Corner waar kinderen kunnen spelen en knutselen onder begeleiding van creatieve en pedagogische professionals. Omdat u het publiek dat met kinderen evenementen en beurzen bezoekt een prettig en zorgeloos uitje wilt bezorgen. Met een Kids Corner levert u een bijdrage aan een geslaagd dagje uit voor het hele gezin. De Kids Corner voorziet in de behoeften van kinderen van 5 tot 14 jaar die een dagje uit gaan. Met ons team zorgen wij voor verschillende actieve en creatieve activiteiten waarbij de kinderen hun fantasie kunnen laten gaan. Ook de rustige en zelfstandige kinderen zullen zich hier thuis voelen. Zo kunnen de kinderen zich goed vermaken en zijn ouders in de gelegenheid even rustig rond te lopen wetend dat hun kinderen in goede handen zijn.